Tasjesrover aangehouden op NS-station dankzij twee alerte vrouwen

  Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft dinsdagmiddag een tasjesrover aangehouden op het NS-station. Hij beroofde eerder op de dag een fietster van haar tas op de Kerkstraat. 


Omstreeks 14.00 uur vond de roof plaats. De man rende naast de fietster en pakte een tas uit één van haar fietstassen. De vrouw had niks in de gaten en reed door richting de Markt. De man liep met de tas richting de Molenstraat. Twee zeer alerte en dappere getuigen belden de politie en volgden de dader richting het station.

De getuigen zagen dat de man achterin een trein stapte. Hierop waarschuwden zij naar de machinist dat hij niet mocht vertrekken. Agenten konden de man op het station aanhouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Ter Apel. Hij is overgebracht naar het politiebureau. De politie vermoedt dat deze man in Roosendaal eerder betrokken was bij straatroven en onderzoekt zijn betrokkenheid.

Na de aanhouding wezen de getuigen in de Molenstraat de plek aan waar de tas werd gedumpt. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES