Foto: Politie

Politie ontmantelt vier hennepkwekerijen in Roosendaal

  Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft woensdag op vier adressen in Roosendaal hennepkwekerijen ontmanteld.


In een woning aan de Flintdijk werd een in werking zijnde hennepstekkerij aangetroffen. In totaal stonden er in twee ruimtes 90 moederplanten. In een aparte ruimte stonden bijna 4.000 hennepstekken en in de schuur werden nog eens 672 hennepstekken gevonden die klaar stonden voor transport.

In een woning aan de Moerasberg in Roosendaal werd een hennepkwekerij aangetroffen op de zolder met in totaal 88 hennepplanten. In een huis aan de Mathildadonk werd een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt, die verdeeld was over drie kweekruimtes. Hier bevonden zich in totaal 240 oogstrijpe planten.

Tot slot werd op de zolder van een woning aan de Heijermanslaan een hennepkwekerij aangetroffen met 121 hennepplanten. Uit onderzoek bleek dat er al eerder een oogst geweest was. Tevens werd in de woning een hoeveelheid harddrugs zoals cocaïne, amfetamine en XTC gevonden. De auto van de verdachte is door de politie in beslag genomen.

Stroom

Op alle adressen was sprake van diefstal stroom. Alle woningen zijn daarom van het elektriciteitsnetwerk afgesloten. De netwerkbeheerder heeft aangifte gedaan van de diefstal. Alle verdachten, het gaat in alle gevallen om de bewoners van de betreffende woningen, worden binnenkort verhoord. Bij alle ontmantelde kwekerijen is de apparatuur die te maken heeft met het onderhouden van de kwekerijen in beslag genomen en vernietigd. Dat geldt ook voor de aangetroffen planten.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES