Foto: Politiehonden ZWB

Drie mannen opgepakt na bedrijfsinbraak Ettenseweg

  Politie

ROOSENDAAL - Na een inbraak bij een bedrijf aan de Ettenseweg in Roosendaal heeft de politie woensdagavond drie mannen aangehouden. 


De inbraak werd gemeld door een getuige. Toen de politie arriveerde werd voor het bedrijf een auto aangetroffen zonder personen er in. Het hek rondom het bedrijf was kapot gemaakt. Plotseling zagen de agenten op het bedrijfsterrein twee mannen rennen, die na een korte achtervolging aangehouden konden worden. 

Om het zekere voor het onzekere te nemen controleerden de agenten, samen met een hondengeleider, het bedrijfsterrein om te kijken of er nog meer mensen op het terrein waren die daartoe niet bevoegd waren. Door diensthond Gutti werd in een afvalcontainer nog een derde persoon gevonden. 

De aangehouden mannen hebben geen woonplaats in Nederland. Ze zijn 20, 33 en 41 jaar oud en komen oorspronkelijk uit Bulgarije. De eigenaar van het bedrijf doet aangifte van de inbraak.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES