Politie doet onderzoek naar mislukte straatroof op Vijfhuizenberg
Foto: Archief

Politie doet onderzoek naar mislukte straatroof op Vijfhuizenberg

  Politie

ROOSENDAAL - Een man met een grijze hoodie aan heeft zaterdag op de Vijfhuizenberg geprobeerd een vrouw te beroven. Ze werd daarbij van haar fiets getrokken terwijl hij haar tas probeerde te stelen.


De vrouw fietste op zaterdag 12 september rond 21.30 uur samen met een collega op de Vijfhuizenberg toen ze ter hoogte van de sportschool daar een voetganger passeerden. De vrouw werd hardhandig van haar fiets getrokken en kwam daarbij ten val. De man ging er te voet vandoor met haar tas. Haar vriendin rende achter de dader aan terwijl het slachtoffer 112 belde. De politie was snel ter plaatse, maar de man was er inmiddels vandoor. Wel heeft hij de tas achtergelaten. 

Onderzoek
De politie doet momenteel onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heb je iets verdachts gezien? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of vul het tipformulier in. Vermeld daarbij het zaaknummer 2020241637.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>