Man rijdt zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol tegen boom in Wouwse Plantage
<p>politie-4-foto-shutterstock</p>

politie-4-foto-shutterstock

(Foto: )

Man rijdt zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol tegen boom in Wouwse Plantage

  Politie

WOUWSE PLANTAGE - De politie heeft dinsdagavond na een ongeval in Wouwse Plantage een 25-jarige man uit Oudenbosch een proces-verbaal gegeven voor het rijden zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol. 


Rond 20.45 uur werd een eenzijdig ongeval gemeld. Een personenauto was tegen een boom gereden en de bestuurder zou gewond zijn. Toen agenten op de plaats van het ongeluk aankwamen, zagen ze de betrokkene net in de al aanwezige ambulance stappen. 

De 25-jarige inwoner van Oudenbosch verklaarde geen rijbewijs te hebben. Uit een blaastest bleek verder dat hij alcohol gedronken had. Omdat de man mee moest naar het ziekenhuis, konden de agenten op dat moment geen ademanalyse doen. In het ziekenhuis werd bloed afgenomen van de man en legde hij ook een verklaring af.

Het bloedmonster wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), waar het onderzocht wordt op de hoeveelheid alcohol die de man gedronken had. Als de uitslag hiervan bekend is, neemt een Officier van Justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/roosendaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief