Foto: Politie.nl

Man ontvoert ex vlakbij Roosendaal

  Politie

ESSEN - Een vrouw is woensdagmiddag ontvoerd door haar ex-partner. Dit gebeurde in Essen, net over de Belgische grens, nabij Roosendaal. 


Een Nederlandse vrouw is in België ontvoerd door haar ex-partner. Dit gebeurde woensdagmiddag, toen zij op bezoek was bij haar ouders in Essen. Vanuit het Belgische dorpje, vlakbij Roosendaal, volgde een achtervolging over de A50. Op de hoogte van Son werd deze achtervolging beëindigd nadat agenten meerdere waarschuwingsschoten losten. Hierbij raakte niemand gewond.

De man, ook een Nederlander, is aangehouden. Dat bevestigt de korpschef van de Belgische politiezone Grens. “Wij kwamen in actie toen er iemand met enorme snelheid de landsgrens overging. Toen bleek al snel dat er een vrouw tegen haar wil naast hem zat. Later werd duidelijk dat zij met een mes gedwongen is in te stappen.” Dat meldt Omroep Brabant

Volgens de nieuwssite waren er meer dan tien politieauto’s en auto’s van arrestatieteams betrokken. Volgens een woordvoerder van de Nederlandse politie is de betrokken auto om kwart over één tot stilstand gekomen. “Dat ging niet zonder slag of stoot. Er is met hoge snelheden over de A58 gereden,” vertelt hij aan Omroep Brabant.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief