Logo internetbode.nl/roosendaal

Vriendjes instuif trainingen bij RBC

  Sport en Vereniging


ROOSENDAAL - Binnen de RBC Voetbal Academie staat de ontwikkeling van de spelers centraal en we kunnen toch alvast concluderen dat we van een succesvol seizoen 2016/2017 mogen spreken. Voor het volgend seizoen willen we de onderbouw verder uitbreiden om het fundament van de opleiding als zodanig nog verder te versterken. We zijn daarom nog op zoek naar een aantal spelers uit de geboortejaren 2008, 2009 en 2010.

We organiseren net zoals vorig jaar weer de vriendjes instuif trainingen in het Herstaco Stadion, de thuishaven van RBC in Roosendaal. Deze instuif trainingen zullen plaatsvinden op woensdag 26 april, 16.30 uur; zondag 30 april, 09.00 uur; zondag 7 mei, 09.00 uur.

Natuurlijk hopen we dat onze eigen spelers van JO8 en JO9 ook aanwezig zijn bij de trainingen en allemaal één of meerdere vriendje(s) meebrengen die ook goed kunnen voetballen. Dus als je een vriendje of speler kent die goed kan voetballen en die het leuk zou vinden om deze 3 trainingen mee te maken bij RBC laat ze zich dan z.s.m. aanmelden.

Aanmeldingsprocedure

Stuur voor 24 april een e-mail aan voetbalzaken@rbcvoetbal.nl. Vermeld de naam, geboortedatum en de huidige club van de speler. Aanmelding kan alleen voor een speler die geboren is in de jaren 2008, 2009 of 2010. Zodra de aanmelding binnen is sturen we een bevestiging met verdere informatie.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief