Logo internetbode.nl/roosendaal

Senioren 2 De Pin Pongers kampioen 5e klasse

  Sport en Vereniging


WOUWSE PLANTAGE - Het tweede seniorenteam van tafeltennisvereniging De Pin Pongers is kampioen geworden in de 5e klasse.

Zaterdagmiddag 17 april 2 had het tegen Smash'76 (5) aan 7 punten genoeg om een ronde voor het einde van het seizoen de titel binnen te halen. Die doelstelling werd Sint-Annaland knap bereikt: 3-7. Het is de derde keer in de 31 jarige clubgeschiedenis dat het tweede team kampioen wordt op dit niveau.

Het team begon krampachtig aan de wedstrijd en keek al gauw tegen een 2-0 achterstand aan. Halverwege de middag stond het 3-2 voor de thuisploeg, maar in het tweede blok gingen alle punten naar De Pin Pongers. Voorzitter René Schijven bleef met 3 gewonnen partijen ongeslagen, Eelco Ligtenberg won 2 maal en Rose-Marie de Koning 1 maal. Ligtenberg en Schijven wonnen samen ook het dubbelspel.

Overige uitslagen

Het eerste team verspeelde de tweede plaats in de 3e klasse door in eigen huis de klassieker tegen ODT (5) te verliezen: 2-8. Tom van Doorn en Albert de Jong wonnen ieder slechts 1 maal, invaller Adrie Raaymakers kon niet stunten. Het derde seniorenteam verloor in De Spil met 4-6 van Breda (3), terwijl een dag eerder het vierde seniorenteam met 7-3 verloor van The Back Hands (6) te Sint Willebrord. Namens het derde team wonnen Lulzim Murati en Adrie Raaymakers 2 wedstrijden, Ruud van Dorst bleef puntloos. Bij het vierde team zorgden Kees Verhoeven voor 2 punten, Marjan Quak-De Groot won 1 wedstrijd. Jeugdspeler Karin van Overveld kwam telkens net te kort. De jeugdteams namen het op tegen de jeugdteams van Scaldina te Zierikzee. Jeugd 1 werd met 10-0 overklast, Jeugd 2 won wel: 3-7.

Meer info: www.depinpongers.nl

Lees ook<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief