Blauw-Wit Basketball JongensU18 wint

ROOSENDAAL - Afgelopen vrijdagavond kwam Blauw-Wit JongensU18 als enige team in actie dit weekend. De andere teams hadden vrij.

Blauw-Wit JongensU18 speelde vrijdag 24 november uit tegen BCVirtus in Werkendam. Thuisploeg beschikte over enkele kleinere snelle en heel vaardige spelers en daar hadden de Roosendalers in begin even geen goed antwoord op. Eerste kwartstand 10-8. In 2e kwart gingen Blauw-Wit's inside aanvallen beter en ze wonnen het kwart 13-16, ruststand 23-24. Derde kwart bleef het moeizaam gaan, thuisploeg scoorde wisselend inside en van buiten met rake driepunters en het lukte Roosendalers niet om de wedstrijd te controleren. Het bleef daardoor heel spannend. In laatste kwart lukte het Blauw-Wit in defense om Virtus van scoren af te houden en ze gingen er op en er over. Ondanks groot rumoer van het thuispubliek hield Blauw-Wit het hoofd koel en wisten ze de winst 44-48 mee te pakken naar Roosendaal.

Zondag 3 december in Bergen-op-Zoom:

WBB Giants GemengdU14/2-Blauw-Wit GemengdU14/2.

Ook (weer) basketballen bij Blauw-Wit?

Basketball is één van de meest veelzijdige teamsporten. Belangrijkste kenmerken zijn: samenspel, snelheid, sportiviteit, soepelheid, stevigheid, behendigheid met en zonder bal, en ook wel lekker: bij vies weer droog binnen.

Bij Blauw-Wit kan worden gebasketbald op verschillende leeftijds- en spelniveaus, vanaf ongeveer 6 jarige leeftijd tot en met senioren. Blauw-Wit is actief met wedstrijdteams van 4e klasse regionaal tot en met Landelijke 1e Divisie. Plezier in sport staat samen met talentontwikkeling op ieders eigen niveau bij Blauw-Wit op de eerste plaats.

Nieuwe (en oudere) basketballtalenten, jongens maar zeker ook meisjes, zijn bij Blauw-Wit van harte welkom. Vraag naar de 2 gratis kennismakingstrainingen via info@blauw-wit.com