Tweede winstpartij Keep-Fit’70 2 tegen Movado 3

ROOSENDAAL - Vandaag was de 3e wedstrijd voor Keep-fit 2. We waren mooi op tijd, alhoewel de deuren nog gesloten waren. Gelukkig was er toch een ruime voorbereidingstijd mogelijk en het team had er weer zin in vandaag!

We konden goed mee ballen en creëerde mooie kansen. Het nieuwe spel, waarbij we kruisten onder de korf, gaf goede kansen, maar werden minder goed afgevangen. We combineerden het snel met het 'oude' spel, waarbij Bart zijn eerste punt scoorde voor Keep-Fit. Het stond 1-1. We bleven gelijk lopen, met steeds een puntje voor. Na de 3-4, een korte kans van Sterre, keken we een tijdje tegen een achterstand aan, met als grootste verschil 8-5. Maar door veel doorzettingsvermogen en het zoeken naar goede kansen. Knalde Keep-Fit'70 door en Maikel scoorde zijn 2e afstandsschot, waarna een punt van Sven volgde. Met 9-7 gingen we de rust in.

Jetske was erg positief in de rust en gaf ons het vertrouwen: "Dit kunnen wij gewoon winnen!" Het was aan het team te merken dat zij dat ook vonden. Met een nieuwe boost aan vertrouwen, begonnen we vol goede moed aan de 2de helft.

Bart, Maikel, Vera en Petry starten scherp in de aanval, waarbij Petry een stip meekreeg. Deze was belangrijk, maar werd helaas door Bart gemist. De verdediging speelde het voortreffelijk uit en hield het goed dicht. Waardoor Bart een herkansing kreeg, nadat Maikel een stip meekreeg. 9-8! Nu doorpakken! Dit deed Maikel door zijn 3e afstandsschot (hattrick) van de wedstrijd erin te knallen. We stonden weer gelijk. Een welverdiend applaus klonk er vanaf de tribune door de meegereisde supporters.

De tegenstander werd onrustig en maakte daarbij slordige fouten, waardoor er kansen ontstonden voor Keep-Fit 2. We kregen meerdere vrije ballen en stippen mee. Een geluk bij een ongeluk dat Movado ook 2 stippen misten. Keep-Fit bleef zijn rust behouden, naast het gefrustreerde spel van Movado. Anne en Michou werden getorpedeerd, maar konden gelukkig hun spel wel weer hervatten. Rustig naar het andere vak brengen bij onderschepping en goede kansen uitspelen. Er werden nog 2 stippen gescoord door Anne, die tevens een mooie doorloopbal maakte.

Doordat onze spelers aan de kant warm ging lopen en de rest volledig in het spel zat, zijn de genoteerde scores vanaf daar wat verloren gegaan. Fabian werd naast Michou ingebracht en ze hadden de tegenstander samen in hun zak. Fabian kreeg nog een mooie stip mee, jammer dat zijn eigen kans daardoor mis ging. Maar de stip werd optimaal benut.

Keep-Fit 2 speelde het top uit en kwam uiteindelijk tot 16 punten. Deze wedstrijd werd gewonnen met 12-16.

Een verdiende uitslag na een goede wedstrijd! Complimenten van de supporters, die bedankt werden door het team met een luid applaus.

Zondag 3 december om 13.35 uur spelen we thuis; Keep Fit '70 2-PSV/lifovragen.nl 3