Nieuwe verlichting vv DVO 60

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - De verlichting van de 2 trainingsvelden van vv DVO 60 zijn vernieuwd. De oude lampen zijn vervangen door LED verlichting. Het bestuur van DVO 60 is bijzonder blij met deze nieuwe verlichting die tot stand is gekomen mede dankzij de Gemeente.

Secretaris Piet van Osta kan dan ook alleen maar zeer tevreden zijn. Uiteraard zullen er minder kosten zijn dankzij deze led verlichting, goed voor onze penningmeester maar het belangrijkste is toch dat onze leden nu in de avonduren kunnen trainen onder voldoende en uitstekend licht. Groot voordeel is dat de lampen aan kunnen gaan met diverse mogelijkheden zoals 1/4 veld - 1/2 veld of een heel veld. Ook verschillende standen zoals voor het spelen van wedstrijden. Fantastisch toch dat we dit bij DVO 60 hebben.

Uiteraard gaan de DVO 60 vrouwen hier ook gebruik van maken want naast senioren - jeugd en meisjes heeft DVO 60 ook een vrouwenafdeling. En wat vrouwen allemaal kunnen presteren hebben we de laatste weken zelf kunnen zien. Vroeger sprak men over dames maar sinds enkele jaren is het nu vrouwenvoetbal. Dit jaar neemt DVO 60 gelukkig weer met 2 teams deel aan de competitie. In tegenstelling tot de overige teams spelen zij hun wedstrijden op zondag en niet op zaterdag. Informatie over DVO 60 bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com Zie ook de website wwwdvo60.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief