Deel van de Boekenmarkt met zicht op Emile van Loonhuis en de St. Jan
Deel van de Boekenmarkt met zicht op Emile van Loonhuis en de St. Jan (Foto: Ad Huijzers)

Eerste boekenmarkt Roosendaal krijgt vervolg in 2019

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Zaterdag 16 juni is de eerste Boekenmarkt Roosendaal in meerdere opzichten succesvol gebleken. Met 32 standhouders, 55 marktkramen en bijna 2.000 bezoekers kijken de standhouders en de organisatie, AHa-Events Brabant, terug op een geslaagde boekenmarkt.


Al voor de officiële opening om 10 uur werden el al boeken verkocht. Tijdens het inrichten van de boekenkraam waren bezoekers al op zoek naar dat ene boek. Sommige bezoekers hadden zelfs een lijstje gemaakt met schrijvers, titels, in de hoop te kunnen slagen op de boekenmarkt. De hele dag door was het gezellig druk, mensen uit de regio West-Brabant en ook aardig wat Belgische bezoekers. Een voorzichtige schatting komt uit op 1.800 – 2.000 bezoekers.

Mede dankzij een goede samenwerking met VVV Roosendaal is de PR voor dit evenement goed opgepakt, waardoor veel mensen uit de regio de weg naar Roosendaal hebben gevonden.

In de loop van de middag werd de Boekenmarkt Roosendaal nog bezocht door een bijzonder drietal, mensen uit eind 19e eeuw, in samenwerking met Eolynn Entertainment. Een heer en twee dames paradeerden over de Boekenmarkt, hadden veel bekijks, en werden veelvuldig gefotografeerd. Dit gaf net dat beetje extra aan de Boekenmarkt, en veel mensen hebben zich ook laten fotograferen met dit gezelschap.

We hebben gelijk een nieuwe datum geprikt voor de tweede editie van Boekenmarkt Roosendaal: zaterdag 15 juni 2019, wederom daags voor vaderdag.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES