Foto: Peet Quintus

Stichting "Kinderen Doen Mee" doet mee aan 750 jaar Roosendaal

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Op een warme vakantie middag in speeltuin Vrouwenhof is kunstenares Peet Quintus present om te schilderen met de kinderen en hun ouders die zijn uitgenodigd door de Stichting Kinderen Doen Mee. Ook deze deelnemers zijn enthousiast om hun creatieve bijdrage te leveren aan het grote kunstproject 750 Roosendalers in Kleur. De kinderen hebben vol overgave hun kleurrijke visie op Roosendaal geschilderd.


Deze middag is georganiseerd door Stichting Kinderen Doen Mee die zich al sinds 2007 inzet voor kinderen van minimagezinnen in Roosendaal. Gerard Schoenmakers en zijn team zijn de drijvende kracht achter deze stichting die naast leuke uitjes voor de kinderen ook helpen bij het verbeteren van de leefomstandigheden van de diverse gezinnen (en hulp daarbij is altijd welkom).
De middag in Vrouwenhof is een groot feest met heerlijk onbezorgd spelen, ijsjes, frietjes, frisdrank en ook nog eens een leuke schilderijtje maken voor 750 jaar Roosendaal.
Inmiddels hebben al zo'n 600 Roosendalers een kunstwerkje gemaakt. Uiteindelijk komen alle werkjes tezamen als een groot kunstwerk in de Roselaar te hangen. Het kunstwerk zal eind november officieel onthuld worden en alle deelnemers krijgen uiteraard een persoonlijke uitnodiging hiervoor!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>