Ook Grace heeft een prachtige Tullepetaon geschilderd
Ook Grace heeft een prachtige Tullepetaon geschilderd (Foto: Peet Quintus)

Leerlingen van het JTC zijn creatief voor 750 jaar Roosendaal

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - De vakantie is weer voorbij en dus is Peet Quintus weer verder gegaan met haar schildermarathon voor 750 jaar Roosendaal.


Dit keer hebben zo'n 60 tal leerlingen van het JTC hun creatieve bijdragen geleverd voor het grote kunstwerk dat gemaakt wordt in het kader van het 750 jarig bestaan van onze stad. Iedereen heeft op een doekje van 20 x 20 cm iets geschilderd wat hij of zij leuk vindt aan Roosendaal. Alle 750 doekjes worden uiteindelijk samengevoegd tot een groot kunstwerk dat de verbinding tussen alle Roosendalers zal symboliseren.

Vele leerlingen hebben hele vrolijke Tullepetaontjes geschilderd en allerlei snacks en ijsjes vormde eveneens een enorme inspiratiebron. Maar ook de trein, bus en bios waren goed vertegenwoordigd. Na twee lesuren waren alle kunstwerken klaar en vol trots werden ze door iedereen bewonderd en goedgekeurd.

Inmiddels zijn er al 700 doekjes vol geschilderd dus op naar de laatste 50!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>