Na afloop van de wedstrijd blije gezichten.
Na afloop van de wedstrijd blije gezichten. Foto: Ingrid Mol

Dames Bristol pakken koploper ZVG

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen woensdag stond de kraker tegen de koploper op het programma. De dames van Bristol hebben dit seizoen nog niet kunnen winnen van ZVG. Zij waren extra gebrand om de 3 punten mee naar Roosendaal te nemen.

Een uitmuntende keepende Jade Massing stond haar mannetje in de goal. Bristol voelde dit en kreeg vertrouwen in de wedstrijd. Verdedigend stond het extra compact zodat we vanuit daar verder konden voetballen. Met Griffith in de punt was zij een ijzersterk balvaste spits. De 0-1 werd dan ook door haar gemaakt. Net voor de rust werd helaas de 1-1 binnengeschoten door ZVG.
Na de rust pakte Bristol het weer op. Ashley de Bie gaf een prachtige lange bal op Naomi Pesman die de bal uit de lucht in een keer klaar legde voor Colinda van der Steen, die helaas het net niet wist te vinden. Doordat een aanval van Colinda van der Steen geblokt werd, kreeg Bristol een vrije trap op. Ashley de Bie schoot snoeihard de bal in de flipperkast van ZVG, en zo stond het 1-2. Vanuit hier werd de Roosendaalse de Groen bus geparkeerd en werd de wedstrijd binnen gesleept.
ZVG - Bristol (1-1) 1-2: 1-0 Griffith; 1-1 ZVG; 1-2 Ashley de Bie.
De dames zijn o.a. de bewonderen in de halve finale van de districtsbeker op woensdag 13 februari in sporthal de Roos. Aanvang 20.00u.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief