In de heenwedstrijd nam RBC in de eerste helft een 0-3 voorsprong, maar die werd in de tweede helft keurig weggepoetst door HVV's topscorer Sinan Coban. FOTO ARTHUR VERBRAAK Foto: Arthur Verbraak

RBC-HVV'24: topduel in Herstaco Stadion

ROOSENDAAL - In de Zondag Derde Klasse A lijkt de strijd om de titel zich te concentreren tussen drie clubs. De nummers 1 en 2, RBC en HVV'24, ontmoeten elkaar zondag in het Herstaco Stadion. Roosendaal, dat op de derde plaats staat, speelt thuis tegen Steenbergen.

RBC gaat aan de leiding en heeft een punt voorsprong op HVV'24 en Roosendaal. De Zeeuws-Vlamingen hebben echter een wedstrijd minder gespeeld en staan er dus relatief het beste voor. Door de afgelasting van RBC's uitwedstrijd had de ploeg uit Hulst afgelopen zondag de koppositie van RBC kunnen overnemen, maar de formatie van trainer Pieter Ongena wist op eigen veld tegen rode lantaarndrager Schijf niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel.

In de heenwedstrijd nam RBC in de eerste helft een 0-3 voorsprong, maar die werd in de tweede helft keurig weggepoetst door HVV's topscorer Sinan Coban. Vorig seizoen verloren de oranjehemden in eigen huis met 1-2. Ondanks dat HVV'24 toen de laatste 25 minuten met tien man speelde, was RBC niet in staat de achterstand ongedaan te maken.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Rick Nelemans uit Zundert. Pupil van de Week is Niels van Leipsig van RBC JO11-1.

RBC hoopt zondag op grote steun van de fans in deze belangrijke wedstrijd. De mannen van trainer-coach Henk Vos rekenen op u. Tot zondag, tot ziens bij RBC !