Dikke banden race Nispen in 2018.
Dikke banden race Nispen in 2018. (Foto: Louis van Pul)

Meld je aan voor Dikke Banden race van Nispen

  Sport en Vereniging

NISPEN - Op zondag 7 juli zal om 12.50 uur het startschot geven worden voor de zevende Dikke Banden Race van Nispen. Wie weet wordt je misschien later ook wel een bekende profrenner, of renster.


Deze wedstrijden worden verreden onder de Decathlon Dikke Banden Race in samenwerking met de KNWU. Voor meer info zie: www.dikkebandenrace.nl
Aan deze wedstrijd kan worden deelgenomen o.a. de jeugd van Nispen, jeugd van Regio West-Brabant, en de jeugd van de Belgische Grensstreek. Deze kinderen kunnen zich alle gratis inschrijven.
Kun je goed uit de voeten op je fiets? Laat dat dan maar eens zien! Geef je op voor de Decathlon Dikke Banden Race. Uitdagend, leuk en ook nog eens spannend, een echte wielerwedstrijd op een echt wielerparkoers, een parcours van 1800m1 door de dorpskern van Nispen. Fietsen om het snelst, tegen jongens of meisjes van je eigen leeftijd. Zeg maar tegen je ouders dat het allemaal heel veilig is. Het Wielercomité zorgt voor een een veilig parkoers, dit is het zelfde parcours als de renners die het kampioenschap van Nispen rijden.
Je kunt hieraan meedoen op je gewone (school) fiets. Let op je banddikkte moet minimaal 28 mm. Racefietsen zijn verboden. Ter bescherming van je zelf wordt door het Wielercomité een echte wielrenhelm in bruikleen aangeboden tijdens je wedstrijd.

Programma
Decathlon Dikke Banden Race: start 12.50u in de Dorpsstraat. Vooraf inschrijven: wielernispen@hotmail.com; verrmeld je naam, adres, geboortejaar, woonplaats, e-mailadres, telefoonnr. 06.
Aanmeldingsformulieren zijn ook af te halen bij Bakkerij Suykerbuyk Dorpsstraat te Nispen. Let op: meld je 60 minuten voor de aanvang van de wedstrijd aan i.v.m. het aanpassen van de fietshelm, shirt, en de fiets controle. Aanmelden Café De Gouden Leeuw Kerkplein Nispen. Zorg dat je aanmeldingsformulier op tijd afgeeft bij: Frank Suijkerbuijk Bergsebaan 18 4709 AN Nispen 06-53963649.

Vrouwenwielrennen
Daar het vrouwenwielrennen in de lift zit en onze Nederlandse rensters tot de wereldtop behoren, en er steeds meer dames er op uittrekken met hun racefiets om een mooie tocht te maken, vind het Wielercomité daarom tijd dat er ook een aparte wedstrijd in Nispen komt voor deze wielrenliefhebsters uit de regio. Ben je geen wedstrijdrijdrijdster maar hou je wel van een uitdaging en/of wil je ervaren hoe het is om een keer een wielerkoers mee te rijden? Het wordt een wedstrijd over 30 km en wordt verreden als KNWU prominenten vrouwen wedstrijd.Dames vanaf 16 jaar, en zonder licentie, kunnen hier aan deelnemen. Start 14.00u Prominenten vrouwen wedstrijd 30 km. Aanmelden: wielernispen@hotmail.com

Kampioenschap van Nispen
Iedereen die in Nispen woont of gewoond heeft, kan tijdens het 39e Nispense Kampioenschap een gooi doen naar de Ad Bastiaanse Trofee. Deze wedstrijd is bedoeld voor trimmers zonder licentie en wordt verreden onder de prominentencategorie van de KNWU. Aanmelden: wielernispen@hotmail.com. Info: www.rondevannispen.nl
Programma:
10.00u Nieuwelingen 40 km.
11.15u Amateurs/Junioren 60 km.
12.50u 7e Decathlon Dikke Banden Race: Groep 1 meisjes/jongens geb. 2011-2012 1 ronde; Groep 2 meisjes/jongens geb. 2009-2010 2 ronden; Groep 3 meisjes/jongens geb. 2007-2008 3 ronden.
13.30u Fun Klasse meisjes/jongens geb. 2004-2006 4 ronden.
14.00u Prominenten vrouwenwedstrijd 30 km.
15.00u 39e Kampioenschap van Nispen; Prominentenkoers om de Ad Bastiaanse Trofee 40 km.
16.15u Elite mannen/Belofte 80 km.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief