SKOOR zingt op tweede Pinksterdag 2019 in Wijkgebouw De Wieken.
SKOOR zingt op tweede Pinksterdag 2019 in Wijkgebouw De Wieken. (Foto: Ulco Woudstra)

Zeer geslaagd lustrum zangfestijn popkoor SKOOR

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Op maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, organiseerde popkoor SKOOR haar vijfde jaarlijkse zangfestival, dit jaar in het Wijkgebouw De Wieken. In de afgelopen vier jaren vond dit evenement plaats in het Emile van Loonpark, maar in verband met het weer kon gelukkig worden uitgeweken naar Wijkgebouw De Wieken.


Vanaf 12:30 uur waren er optredens en behalve SKOOR deden de volgende koren mee: Bekoor Bergen op Zoom, Buiten Bereik Oud-Gastel, Close-up Roosendaal en Akkoord Roosendaal. Elk koor gaf twee optredens en na afloop werd door alle deelnemers gezamenlijk het lied Brabant van Guus Meeuwis gezongen. Het was een gezellig feest van zang en muziek in en rondom De Wieken! Bovendien was er een leuke creatieve activiteit voor de kinderen georganiseerd: onder deskundige leiding vanuit het Centrum voor de Kunsten maakten ze een koor van zangers van klei. Deze poppetjes van klei zijn te zien tijdens de open dag van het Centrum voor de Kunsten op 22 juni. Daarnaast was er een springkussen voor de kleintjes. Het publiek heeft in grote getale heerlijk kunnen luisteren naar de zang van de koren, begeleid door piano of combo. Uiteraard was de bar geopend voor een hapje en een drankje.
Alles bij elkaar een zeer geslaagd lustrum zangfestijn van popkoor SKOOR.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief