De beheerders Dré en Conny Scheeres, oprichters van Stichting Egelopvang Roosendaal, met de prijzen die ze hebben mogen ontvangen.
De beheerders Dré en Conny Scheeres, oprichters van Stichting Egelopvang Roosendaal, met de prijzen die ze hebben mogen ontvangen. (Foto: Stichting Egelopvang Roosendaal.)

Egelopvang Roosendaal dubbel in de prijzen gevallen

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Stichting Egelopvang Roosendaal (de enige gespecialiseerde egelopvang in Noord-Brabant en zeeland) is dubbel in de prijzen gevallen.


Conny en Dré Scheeres vangen al 20 jaar zieke, gewonde en moederloze egels op, dit allemaal op vrijwillige basis maar komen ook voor andere dieren op. Dit was aanleiding genoeg voor Stichting Dierenlot (de grootste Dierenhulp organisatie van Nederland) om ze dubbel te belonen op het Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening Congres. Ze zijn op de derde plaats geëindigd als vrijwilliger van het jaar 2019 en verder hebben ze ook nog de Maarten Stoopendaal Droomcheque mogen ontvangen (medeoprichter Stichting Dierenlot).

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES