Kerstboom New York.
Kerstboom New York. (Foto: NewYork.nl)

Kaaike Boven tovert Kadeplein om in Times Square

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - 'Turn the X-mas Lights On'. Wie heeft het ooit gezien? Het ontsteken van de lampjes in de kerstboom bij het Rockefeller Center in New York is een waar spektakel. Op vrijdagavond 13 december gaat Kaaike Boven dat ook doen op het Kadeplein. De lampjes in de grote kerstboom op het Kadeplein worden dan op sfeervolle wijze ontstoken door niemand minder dan de kerstman. De kerstman zal tevens de piek plaatsen op de boom. De piek is de kers op de taart.


Ook zal de avond sfeervol muzikaal worden omlijst door de gelegenheidsband 'The Red Rose Reindeers'. Uiteraard kunt u genieten van een hapje en een drankje tijdens de voorstelling. Een van de leden van Kaaike Boven, Remco van de Beemd van The Loods, heeft een mooi drieluik gemaakt van de Kade in winterse sferen. Neem even de tijd om deze te bezichtigen en er mooie selfies en groepsfoto’s mee te maken. Het drieluik zal gedurende de gehele kerstperiode te bezichtigen zijn.

Het evenement start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Uiteraard kunt u langer blijven en genieten van de kerstboom en al het moois wat de Kade te bieden heeft.

Evenement: Turn the X-mas Lights On
Datum: 13 december
Plaats: Polar Bear monument/Kadeplein 
Tijdstip: vanaf 19.30 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief