Makkeluk Zat.
Makkeluk Zat. (Foto: Raymond Willemen)

Makkeluk Zat draait wir as altijd

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - 41 Jaar bestaat deze carnavalsband al, opgericht op 11 maart 1979, maar inmiddels sterk verjongd is deze club enthousiastelingen nog altijd in blakende vorm. … hop hop hop!


Makkeluk Zat gelooft niet in sprookjes, integendeel, al weken, maanden is er keihard gewerkt om de komende weken weer alle bekende activiteiten op en rondom het Pirresplein (Tongerloplein) te kunnen verwezenlijken.

Tullepetaonekwis

Wie denkt dat hij/zij de slimste mens is van Tullepetaonestad? Alweer voor de 28e keer wordt deze kwis nog altijd in de stijl van de helaas veel te vroeg overleden bedenker Peer Hertogh georganiseerd.

Kolderieke vragen, kennisvragen, muziekfragmenten, filmpjes, raadsels, toen en nu, zelfs straks, alles kan voorbij komen. Rode draad zoals altijd Groot-Roosendaal en Tullepetaonestad in ‘t bijzonder.

Vrijdag 14 februari, iedereen op tijd inschrijven, het kost niks, zodat we om 20.11 uur precies kunnen beginnen. Teams in principe tot maximaal 4 personen.

Moriaonmaauwe

Kolderieke humor in een ton in een volle Moriaan, wie bedenkt zoiets? Opnieuw brengt Makkeluk Zat 6 van de allerbeste Tullepetaonse tonpraters samen om het aandachtige publiek te vermaken met hun grappen en grollen.

Wanneer? Zondag 16 februari vanaf 13.45 uur!

Makkeluk Zat Aovond

Moriaons Braobaant Casino 2020, denk daarbij aan Las Vegas! Wie nie waagt, wie nie drinkt! Al gaat iedereen op zijn kop staan.

Komen dus op vrijdag 21 februari vanaf 20.00 uur in de Moriaan.

Pattelullen

Tullepetaons pattelullen met Makkeluk Zat. Nadat traditioneel Priens Markus I met zijn team, waarin Narreke Doremi haar debuut zal maken, het spits heeft afgebeten tegen het team van Makkeluk Zat, is iedereen deze middag in de gelegenheid dit welbekende spelletje te spelen en de strijd om de ‘gouwe pattelul’ aan te gaan met de andere teams.

Zondag 23 februari, wel (gratis) inschrijven vanaf 14.00 uur, binnen in de Moriaan rechts achteraan in de hoek.

Teams bestaan uit 3 spelers en/of speelsters jong of oud.

Konsert Vor de Moriaon

Het Tullepetaonse ‘Konsert Vor de Moriaon’ orkest, Makkeluk Zat bijgestaan door vele muzikale vrienden, draait er zijn hand niet voor om.

Samen met jullie het publiek, onze Hoogheid Priens Markus I, Sjampetter Rinus en Narreke Doremi zal er opnieuw een prachtig muzikaal feestje gebouwd worden.

Uiteraard wordt het konsert traditiegetrouw weer afgesloten met het welbekende New Start van de voormalige Trommelaeren van Roesendaele.

Maandag 24 februari en, waar anders, natuurlijk op het Pirresplein… vor de Moriaon, aanvang 20.00 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief