Het winnende team tegen Bress Breda.
Het winnende team tegen Bress Breda. Foto: Bristol Team

Bristol vr1 spreekt doel-stellingen uit

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Bristol vr lijkt de weg van het afgebroken seizoen te hebben voortgezet. Na drie speelrondes staat het alleen aan kop, en heeft het zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de beker.

Vorige week was opnieuw Bress uit Breda de tegenstander in sporthal de Roos. Dezelfde opponent die met 5-4 werd verslagen in het bekerduel. Gezien de huidige tegenstanders in de competitie één van de titelkandidaten. Echter pakte Bristol dit keer overtuigend de overwinning met 7-2. De goede resultaten zijn vooral te danken aan drie versterkingen binnen de groep. Zo zijn Senna El Messaoudi, Inge Peeters en Allisa (van Esch)den Haan toegevoegd aan de selectie. Het kunnen beschikken over Corina Luijks(nu uitkomend 1e provinciale België)scheelt natuurlijk behoorlijk bij Bristol vr. Verder bestaat het team uit keepster Jade Massing, Wahiba Didi, Grifftih Vaissaire, Fleur Neelen, Soraya Opier en Anisah Karahan. Monica van Zundert mocht tijdens de laatste wedstrijd haar eerste minuten maken.

De doelstellingen zijn binnen de groep sterk uitgesproken. Nu wel kampioen proberen te worden, en opnieuw vol gaan voor de district beker.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief