Afbeelding
Foto:

Doe maandag 17 mei mee aan de Walk&Talk Online

Door: Advertorial Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Bibliotheek West-Brabant organiseert op maandag 17 mei weer een Walk&Talk Online. Tijdens deze Walk&Talk is Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) de gastspreker. Als bedenker van Walk&Talk heeft ze zich gespecialiseerd in het versnellen van je zoektocht naar werk. Debbie heeft ervaring als recruiter, begeleider van (online) bijeenkomsten en als ontwikkelaar van blended learning trainingen. Binnen haar bedrijf brengt ze de wereld van werkgevers en werkzoekenden dichter bij elkaar. Hiervoor ontwikkelt ze verschillende ideeën, programma’s en concepten.

Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt? Naar wat voor werk ben jij op zoek? Is dat werk waar je veel ervaring in hebt, of moet je op zoek naar iets nieuws? In een arbeidsmarkt die ontzettend snel verandert is de kans groot dat je je kwaliteiten op een nieuwe manier zult moeten combineren. De ene baan is de andere niet meer. Tijdens deze Walk&Talk legt Debbie je uit hoe je van A naar B komt op de arbeidsmarkt. Ze bespreekt praktische stappen waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo houd je grip op je zoektocht! Debbie: “Het zoeken naar werk is óók een zoektocht naar jezelf. Wat voor werk kun je doen? Bij welke werkgever doen? En áls je dat hebt ontdekt, hoe overtuig je die werkgever dan van je kwaliteiten? Dat zijn pittige vragen om in je eentje te beantwoorden. Walk&Talk’s zijn een mooie kans om dat samen te doen. Ik denk graag met je mee!”

Wat is Walk&Talk Online?
Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor je cv, het gebruik van sociale media … Dat kún je natuurlijk in je eentje ontdekken, maar samen gaat het toch een stuk sneller. Tijdens Walk&Talk Online sessies ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring. De sessies worden georganiseerd door bibliotheken. Vaak wordt er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Aanmelden
Doe je mee met de Walk&Talk Online op maandag 17 mei? De sessie duurt van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekwb.nl.
Op vrijdag 14 mei ontvang je de inloggegevens en de laatste praktische informatie over je deelname. We maken dit keer gebruik van Zoom. Je hoeft geen account aan te maken.

Meer informatie: walkentalk@bibliotheekwb.nl / 06-23225190 Esther Hartog.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief