Foto: Jörgen Janssens

Koersen de renners van de Vuelta in 2020 ook door de gemeente Roosendaal?

  Sport

ROOSENDAAL - Trekt de derde etappe van de Vuelta, de Ronde van Spanje, op zondag 23 augustus 2020 ook door de gemeente Roosendaal? Die vraag wordt woensdagmiddag beantwoord. 


In de Grote Kerk in Breda worden onder andere in aanwezigheid van Vuelta-directeur Javier Guillén officieel de routes gepresenteerd van de eerste drie ritten van de ronde, die in 2020 in Nederland van start gaat. De bijeenkomst in de Grote Kerk wordt gepresenteerd door Nynke de Jong en oud-wielrenner Bram Tankink. Ook de oud-winnaars van de Vuelta, Jan Janssen en Joop Zoetemelk, maken hun opwachting bij de presentatie.

Noord-Brabant en Utrecht vormen samen het decor voor de start van de Vuelta a España in 2020. De ploegenpresentatie, de start met een ploegentijdrit en de finish van de tweede etappe zijn in augustus 2020 in Utrecht. De tweede etappe start in 's-Hertogenbosch, de volledige derde etappe trekt zo goed als waarschijnlijk door geheel West-Brabant met Breda als start- en finishplaats. De bekendmaking van de etappes is omstreeks 16.00 uur live te volgen via de Facebook-pagina van BredaVandaag. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief