Politie maakt korte metten met drugsdealers in Roosendaal en Rucphen
Foto ter illustratie
Foto ter illustratie (Foto: Archief)

Politie maakt korte metten met drugsdealers in Roosendaal en Rucphen

  112 Meldingen,112 Nieuws

ROOSENDAAL/RUCPHEN - De politie heeft dinsdagavond in Roosendaal en Rucphen vier mannen aangehouden. Alle vier worden zij in verband gebracht met het dealen van drugs.


De politie wist na een lange voorbereiding op de Raadhuisstraat in Roosendaal en de Rijksweg zuid bij Rucphen twee mannen afzonderlijk op heterdaad aan te houden. Volgens de politie hadden beide mannen zowel cocaïne als hennep gekocht. Zij zijn gehoord en mochten het bureau weer verlaten.

Aanhoudingen en doorzoekingen
In Roosendaal werden tevens aan de Lindenburg twee mannen van 20 en 23 uit Roosendaal aangehouden. Ook dit duo wordt verdacht van de handel in drugs. Zij zitten nog vast.

De politie onderzocht nog vier locaties, waaronder een bedrijfspand aan de Lindenburg en een woning en garagebox aan de Susannedonk. Ook op de Dingenadonk doorzocht de politie een pand. In totaal werden soft- en harddrugs, computerapparatuur en meer dan 15.000 euro aan contanten ingenomen. Later vorderde de politie in Langdonk nog twee auto's en twee bromfietsen in. Deze zijn gebruikt voor drugshandel, aldus de politie. 

Guus Arnouts

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief