Foto: Addo Sprangers

Hulpdiensten rukken massaal uit voor grote vechtpartij Raadhuisstraat

  112 Meldingen,112 Nieuws

RUCPHEN - Vier mensen raakten zaterdagmorgen vroeg gewond bij een vechtpartij aan de Raadhuisstraat. Ook werd een van de slachtoffers door een auto aangereden. 


Het incident vond omstreeks 01.30 uur plaats bij een café aan de Raadhuisstraat. Enkele mannen zochten de confrontatie op met vermoedelijk willekeurige mannen. Hierbij werd flink geschopt en geslagen. Toen de daders er in een auto vandoor gingen, werd een van de slachtoffers ook nog door de auto aangereden.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Zo werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Naast de vier slachtoffers van de vechtpartij, was er ook sprake van een medisch incident bij een van de aanwezigen. In totaal zijn er vijf mensen naar het ziekenhuis gebracht. 

Momenteel loopt er een onderzoek van de politie naar de vechtpartij. In de Laurierberg in Roosendaal werd de auto in beslag genomen, welke vermoedelijk na de vechtpartij wegreed. Het voertuig was beschadigd en is door een bergingsbedrijf weggetakeld. Rond 11.00 uur is een man 21-jarige man uit Roosendaal aangehouden.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief