Foto: Tom van der Put

Update: Zes gewonden bij twee ongevallen A58 Sint Willebrord

  112 Meldingen,112 Nieuws

SINT WILLEBRORD - Zes mensen zijn vrijdagavond bij twee aanrijdingen op de A58 ter hoogte van Sint Willebrord gewond geraakt. Als gevolg hiervan is zowel de hoofdrijbaan van de A58 in de richting van Roosendaal, alsmede de parallelweg aan die zijde enige tijd afgesloten geweest.


Tijdens het eerste ongeval omstreeks 20.17 uur is een voertuig door nog onbekende oorzaak in een slip geraakt. Daarbij is eerst de midden geleider geraakt. Daarna is de auto in de berm aan de rechter kant van de weg terecht gekomen om uiteindelijk tegen een boom tot stilstand te komen. Drie personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat hierbij om een 68-jarige man uit Amsterdam en twee 9-jarige jongens uit Beverwijk. De bestuurster, een 42-jarige vrouw uit Beverwijk, bleef ongedeerd.

Tweede ongeval
Wanneer de hulpverlening van het eerste ongeval in volle gang is, raken drie auto's omstreeks 20.35 uur vlakbij het ongeval betrokken bij een kop-staart botsing. De eerste auto rijdt aan de linkerkant van de weg en remt abrupt hard af als deze de hulpverleningsvoertuigen ziet staan. Een achteropkomende tweede auto moet door deze actie ook hard afremmen, maar komt nog op tijd tot stilstand. Dat lukt de bestuurder van derde achteropkomende auto niet meer. Deze klapt vol op de tweede auto die vervolgens in de vangrail terecht komt. Drie personen uit de derde auto zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat hierbij om een 34-jarige man, een 28-jarige vrouw en een 8-jarige meisje uit Goes.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief