Logo internetbode.nl/rucphen

Man uit Zegge (28) vast na vondst groot amfetaminelab

  112 Meldingen

ZEGGE - Een 28-jarige man uit Zegge is zaterdag aangehouden na de vondst van een groot drugslaboratorium in het Limburgse Haler. 
Het lab voor de productie van amfetamine was verborgen op een voormalige boerderij, waar agenten tal van gevaarlijke stoffen vonden. Het afval werd vermoedelijk gedumpt in de gierkelders.
Het was de politie van Oost-Brabant dat het amfetaminelab op het spoor kwam, na een melding dat een groep mannen uit de regio Eindhoven zich bezig hield met de productie van harddrugs. De politie hield vervolgens vijf mannen aan, waarvan vermoed wordt dat zij betrokken zijn bij het drugslab. Naast de man uit Zegge werden ook de bewoner van de boerderij en drie mannen uit Eindhoven aangehouden. Andere aanhoudingen.
De verdachten worden verhoord en vermoedelijk dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief