De politie zoekt zwarte mercedes.
De politie zoekt zwarte mercedes. (Foto: Archief de Bode)

Politie zoekt zwarte mercedes die wegreed na ongeval

  112 Meldingen

RUCPHEN - De politie in Rucphen is zondag 7 oktober in verband met een ongeval op zoek naar een zwarte mercedes. Dat meldt Burgernet.


Omstreeks 12.00 uur is een 77-jarige fietser uit Rucphen na een aanrijding vervoerd naar het ziekenhuis door een ambulance. De man reed op de kruising Raadhuisstraat/Achterhoeksestraat in zijn woonplaats en werd toen aangereden door de zwarte mercedes. 

Het kenteken van de auto begint met 36. Het voertuig moet aan rechts aan de voorkant schade hebben. De mercedes is na het ongeval weggereden in de richting van Sprundel.

De omstanders belden na het ongeval 112. De agenten kwamen ter plaatse en hebben onderzoek gedaan. Van omstanders kregen zij te horen dat een inzittende van een auto van BAM (het bouwbedrijf) mogelijk het kenteken van de zwarte Mercedes zou hebben genoteerd. Die auto is echter ook doorgereden, dus de politie is op zoek naar deze persoon. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief