Afbeelding

Gemeente verbreekt contract met Welzorg

Nieuwsbrief

RUCPHEN – De gemeente Rucphen is van plan het contract met Welzorg voor het leveren van medische hulpmiddelen te verbreken. Reden is dat de gemeente veel klachten heeft gekregen over gebrekkige dienstverlening.

Het contract met Welzorg is op 1 juli 2015 ingegaan. In dit contract zijn afspraken gemaakt over de klanttevredenheid, levertijden en service. Volgens de gemeente kwam het bedrijf deze overeenkomst niet na, ook niet na overleg over hoe de service kon worden verbeterd. Welzorg leverde onder meer scootmobielen en rolstoelen.

Overname

Het contract met Welzorg wordt waarschijnlijk ontbonden. De gemeente gaat nu in zee met Harting Bank. Die heeft wel de tijd nodig om zich voor te bereiden om alle hulpmiddelen over te nemen. Tot die tijd blijft Welzorg verantwoordelijk voor het nakomen van afspraken. Volgens de gemeente is overschakelen naar een ander bedrijf een grote klus. “We zijn vol vertrouwen dat de gebruikers van hulpmiddelen  met deze leverancier na de overgang een betere dienstverlening en service ontvangen.”  De gebruikers van hulpmiddelen behouden hun huidige hulpmiddelen. Er verandert voor hen niets.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief