Afbeelding

SKW en stichting de Vaart samen in bestuur nieuw dorpshuis

Nieuwsbrief

RUCPHEN – De besturen van SKW Rucphen en Stichting de Vaart gaan met elkaar op in een nieuwe stichting. Samen beheren zij straks de nieuwe multifunctionele accommodatie die op de plaats komt van het oude gemeentehuis van Rucphen.

Dit dorpshuis vervangt de bestaande buurtcentra de Vaart en jeugdhuis de Louwen. Inmiddels zijn ook de leden van het bestuur voor het dorpshuis bekend.

Voorzitter Ron van Dorst gaat de kar trekken. Hij wordt bijgestaan door secretaris Marcel Uitdewilligen en penningmeester Jan van de Klundert. Kees van de Borst en André de Kock worden verantwoordelijk voor ‘Gebouw en Beheer’. Hans Tak, Eric Adriaensen, Anita Tak en Cynthia van Dorst buigen zich over ‘Gebruikers, Activiteiten en PR’. De bouw van de multifunctionele accommodatie begint in de eerste helft van 2016.

Bijeenkomst Het fonkelnieuwe bestuur houdt zaterdag 9 januari een informatiebijeenkomst voor de besturen en leden van verenigingen die gebruik gaan maken van het nieuwe gebouw. Tijdens deze samenkomst worden ook de naam van de nieuwe stichting én het dorpshuis bekend gemaakt. De bijeenkomst wordt gehouden in jeugdhuis de Louwen en begint om 19.30 uur. Aanmelden voor deze samenkomst kan via mfa@rucphen.nl.

FOTO GEMEENTE RUCPHEN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief