Dorpshuis Agora .
Dorpshuis Agora .

Officiële opening Agora

Door: Janny Mathijssen algemeen

RUCPHEN - Eindelijk is het dan zover, het nieuw gebouwde dorpshuis Agora opent officieel haar deuren!

Het mooie, ruime gebouw biedt ruimte aan alle clubs en verenigingen die voorheen hun onderdak vonden in “De Vaart” en “De Louwen”.
Op de begane grond heeft Agora naast een mooie theaterzaal, met een ruim podium en goede apparatuur in licht en geluid, een moderne gymzaal met een verscheidenheid aan sportvoorzieningen. Een eigentijds ingerichte foyer geeft iedere bezoeker een gezellig welkom gevoel.
Op de bovenverdieping zijn verschillende ruimtes beschikbaar als vergaderzaal of voor bijeenkomsten voor gezelschappen tot 100 personen. Ook is er een jongerenruimte met een mooi uitzicht over de dorpskern, met in de nabije toekomst een dorpsplein. Daarnaast bevindt zich op de bovenverdieping een grote knutselruimte, voorzien van een vuilbestendige vloer.

Open dag20 mei
Om dit mooie dorpshuis aan iedereen te kunnen laten zien opent Agora haar deuren voor alle inwoners van Rucphen en andere belangstellenden. Iedereen is welkom op zondag 20 mei van 14 tot 16 uur om onder het genot van een hapje en een drankje het gebouw te verkennen en de doorlopende presentaties van verschillende verenigingen bij te wonen.
’s Avonds is er een feest voor alle vrijwilligers die actief zijn in Agora. Tijdens deze avond zal Agora op een originele manier officieel geopend worden.
Graag zien we u zondag 1e Pinksterdag in ons nieuwe onderkomen. U bent van harte welkom! 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief