Afbeelding

Zevende editie Schijfs beachweekend

Door: Janny Mathijssen algemeen

SCHIJF - Op zondag 17 juni organiseert Buurtschap Schijf voor de zevende keer het Schijfs Beachweekend. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Dit alles vindt plaats op het terrein bij onze corsotent aan de Schijfsebaan 19 in Schijf.

Tijdens het Volleybaltoernooi op zondag gaat om 11.00 uur de strijd van start om de felbegeerde buurtschap schijf wisselbeker. Een sportief toernooi waarbij gezelligheid bovenaan staat. Lijkt het jullie weer leuk om met een team deel te nemen vul dan het formulier in op www.buurtschapschijf.nl onder het kopje activiteiten/beachweekend 2018.
Een team bestaat uit 4 tot 7 personen. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld op het veld. Opgeven kan tot zondag 10 juni, wees er snel bij, er zijn nog maar een aantal plaatsen vrij.
Op het strand van Buurtschap Schijf is een gezellig, tropisch terras aangelegd waar iedereen onder genot van een drankje en een hapje kan genieten van dit leuke toernooi. Dus kom gerust een kijkje nemen bij onze corsotent in Schijf, iedereen is van harte welkom!
We hopen jullie te zien tijdens ons gezellig beachweekend! 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief