Foto: Corine Roks

Omwonenden voorlopig tevreden met doorstroming verkeer na opening rotonde

ZEGGE - De rotonde bij de afslag Zegge is sinds enkele weken in gebruik. De aanleg van deze rotonde werd noodzakelijk na de opening van de Nelson Mandelaweg in Roosendaal. Deze weg verbindt de industrieterreinen Majoppeveld en Borchwerf. De verkeersstroom op het viaduct aan de A58, afslag Zegge, nam hierdoor enorm toe.


Op 20 juli passeerde het eerste verkeer. Dat was twee dagen eerder dan gepland. Voorzichtig doen omwonenden verslag van hun voorlopige bevindingen: "De doorstroming is veel beter waardoor het een stuk minder druk is voor onze deur. En stonden we voorheen lang te wachten om af te slaan, nu kunnen we direct doorrijden richting de Zeg."

Ook laten zij weten dat veel verkeer nog steeds de voorkeur aan de Lage Zegstraat geeft, als sluiproute naar Roosendaal. "Om de drukke Leemstraat te mijden", zo concluderen zij. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Tandarts-assistent m/v

Roosendaal

Commercieel Talent

Rucphen

Kok

Klein Zundert

BBL Leerlingen verzorgende D

SOMEREN, CRANENDONCK WEERT, NEDERWEERT EN LEUDAL

Administratief assistent

Terheijden

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief