Beeld van de braderie in Sint Willebrord vorig jaar.
Beeld van de braderie in Sint Willebrord vorig jaar. Foto: Corine Roks

Sint Willebrord weekend lang in teken van braderie

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

SINT WILLEBRORD - Het is een niet te missen evenement: het jaarlijkse braderieweekend in Sint Willebrord. Komende zaterdag en zondag is het weer zover en wordt alles uit de kast getrokken om bezoekers te verrassen met leuke aanbiedingen, een drankje en een hapje, entertainment en live muziek.

Dat de braderie van Sint Willebrord in de regio wijd en zijd bekend is, is natuurlijk niet voor niets. Tijdens de door Willebrord Promotion georganiseerde braderie, in samenwerking met evenementenbureau Koolen & Koolen, pakken ondernemers namelijk traditiegetrouw flink uit met koopjes en aanbiedingen voor jong en oud. Iedereen slaagt er wel in om iets van zijn of haar gading te vinden. Al gaat het natuurlijk niet om het scoren van leuke aanbiedingen alleen. Ook de sfeervolle ambiance draagt in belangrijke mate bij aan het succes van de braderie van Sint Willebrord. De plaatselijke horeca staat in de startblokken om haar gasten te voorzien van een heerlijk hapje en drankje, terwijl het op de terrassen genieten is van live muziek en entertainment.

Vermaak

Het muzikale vermaak wordt dit jaar gebracht door dweilband Stik Leutig en het multi-instrumentale en vocale duo Los del Sol. Voor lachen, gieren en brullen staat Clown Cees garant. Vanuit zijn mobiele podiumwagen weet hij de bezoekers van de braderie gegarandeerd op hun lachspieren te werken. De Swingende Kok tapt weer uit een ander vaatje of, beter gezegd, fornuis. Via zijn befaamde wafels smet slagroom krijgt hij iedereen aan het dansen. Natuurlijk kunnen ook de kleinste bezoekers hun lol niet op tijdens de braderie van Sint Willebrord: voor hen zijn diverse attracties aanwezig.

Praktische informatie

Vanwege de braderie is de Dorpsstraat tussen de Rucphensestraat en de Rozenkransstraat niet toegankelijk voor verkeer komend weekend. Dat betekent dat ook lijnbussen een alternatieve route moeten hanteren. Bezoekers wordt verzocht om geen auto's voor dranghekken te plaatsen in verband met de toegankelijkheid voor de hulpdiensten. Parkeren is op het traject niet toegestaan op zaterdag van 5.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 6.00 uur tot 20.00 uur.

Braderie Sint Willebrord

Zaterdag 31 augustus 2019 van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 1 september 2019 van 11.00 uur tot 18.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief