SnowWorld partner Stichting Wielerpromotion Rucphen
De samenwerking tussen Stichting Wielerpromotion Rucphen en SnowWorld wordt officieel bekrachtigd.
De samenwerking tussen Stichting Wielerpromotion Rucphen en SnowWorld wordt officieel bekrachtigd. (Foto: Corine Roks)

SnowWorld partner Stichting Wielerpromotion Rucphen

RUCPHEN - In de aanloop naar het NK veldrijden is tijdens de presentatie van het parcours SnowWorld ingestapt als officiële partner. Afgelopen woensdagavond vond deze presentatie in één van de ruimtes van SnowWorld plaats. Nadat het traject van de veldrijders uitvoerig was besproken bleef er één vraag steken: wanneer komt die grote berg nou in het parcours?


Voorlopig niet, maar er zijn alternatieven. Chief Executive Officer SnowWorld, Wim Hubrechtsen, heeft zeker plannen en de samenwerking wordt op deze avond officieel aan het papier toevertrouwd. Voorzitter Stichting Wielerpromotion Rucphen, Kees Kools, en Hubrechtsen onderteken de overeenkomst.

Kennismaking

Tijdens het NK wordt naast het wedstrijdparcours de SnowWorld Zone aangelegd. Hubrechtsen hierover: "Als het weer het toelaat een stuk met sneeuw. Een heuvelachtig stuk waarbij we de link kunnen leggen naar onze activiteiten". Onderdeel van de avond is een kennismaking met de nieuwe eigenaar van de Rucphense trekpleister. Een filmpje geeft een kijkje in de in- en outdoor activiteiten van deze partner die acht vestigingen telt.

Voorliefde

Ook grootse plannen met locatie Rucphen staan op het verlanglijstje, zo vertrouwt Hubrechtsen toe. De Vlaamse CEO laat verder weten een voorliefde te hebben voor het veldrijden en als directe buren zeker iets te willen betekenen. Het reglement van de UCI (Union Cycliste Internationale) laat sneeuw voorlopig niet toe op het officiële parcours van de veldrijders.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief