Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Klaar voor fototententoonsteling Corso Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

SCHIJF - Café Het Wapen van Zundert aan de Katerstraat 12 in Zundert opent komende zondag haar deuren voor de fototentoonstelling van Corso Zundert.

Er zijn geen gebeurtenissen in het Zundertse die zó massaal en vanuit zoveel invalshoeken op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso. Tijdens de expositie zullen ruim 140 foto's van het corso te zien zijn. De tentoonstelling is geopend tijdens het evenement Winter Wonder Land van 12.00 uur tot 17.00 uur. Voor de fototentoonstelling beoordeelt een jury alle inzendingen en kiest vijf winnaars in de categorieën: bloemen, bouw, emotie, sfeer en de beste corsofoto van 2019. Tijdens de tentoonstelling zal de jury een toelichting geven waarom zij deze vijf winnaars hebben gekozen.

Kinderfotowedstrijd

Daarnaast is er voor kinderen tot 12 jaar een eigen fotowedstrijd. Deze foto's en de winnende foto van de kinderfotowedstrijd zijn deze dag ook te zien. Nieuwsgierig geworden? Nog één keer Corso 2019 beleven? Dat kan tijdens de jaarlijkse fototentoonstelling van Corso Zundert.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief