KBO leden amuseren zich met gezelligheidsspelen.
KBO leden amuseren zich met gezelligheidsspelen. Foto: Theo Hagedoorn KBO Rucphen

Nieuwjaarsborrel tijdens het Seniorencafé van KBO Rucphen

Sport en vereniging

RUCPHEN - In navolging op een zeer geslaagde en sfeervolle Kerstviering in december jl., werd er op zaterdagmiddag 18 januari voor de leden van KBO Rucphen, in een volle zaal van café ’t Trefpunt in Rucphen, het eerste Seniorencafé in 2020 gehouden.

De leden werden rond de klok van één uur in de middag ontvangen en hartelijk welkom geheten door onze voorzitter Elly Konings met een heerlijk kopje koffie of thee met een smakelijke koek. Hierna werd de middag voor de pauze met diverse gezelligheidsspelen, kaarten, sjoelen, biljarten en gezellig met elkaar buurten, voortgezet. Halverwege de middag, werd tijdens een korte pauze, het glas geheven op het nieuwe jaar 2020 en wenste men elkaar, onder het genot van een gratis consumptie, het allerbeste in een goede gezondheid toe, waarbij men zich even kon ontspannen van de gedane inspanningen met de diverse vermakelijkheden. De voorzitter dankte namens het bestuur de leden voor hun positieve deelnames en bijdragen aan de diverse activiteiten in het afgelopen jaar en sprak de hoop uit, dit ook in het nieuwe jaar te mogen verwachten. De middag werd vervolgens voortgezet met een zestal rondjes bingo, waarbij als vanouds weer leuke prijsjes te winnen waren.

Rond de klok van half vijf, sloot de voorzitter deze zeer geslaagde middag af, met de aankondiging van de te houden KBO carnavalsmiddag op maandag 24 februari a.s. in zaal het Trefpunt in Rucphen, waar een zeer amusant en gevarieerd programma gepresenteerd zal gaan worden. Men kan natuurlijk verkleed in carnavalskledij hiernaar toe komen, maar dit is uiteraard niet noodzakelijk. Eenieder ging vervolgens met een zeer tevreden en positief gevoel op huis aan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief