Voorzitter Marcia Hendriks overhandigt de cheque aan het bestuur van Roparunteam SV Sprundel.
Voorzitter Marcia Hendriks overhandigt de cheque aan het bestuur van Roparunteam SV Sprundel.

1.500 euro voor Roparunteam SV Sprundel van Rotaryclub

SPRUNDEL - Het Roparunteam SV Sprundel #102 heeft een bedrag van 1.500 euro geschonken gekregen van Rotaryclub Halderberge - Seppe.


Het team gaat dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de run van Parijs naar Rotterdam en loopt voor twee regionale doelen: Stichting Jacqueline en Stichting Yellow Roses Foundation. Mede hierdoor mocht het team tijdens de 30 uur van Sprundel een genereuze cheque van 1.500 euro ontvangen uit handen van Marcia Hendriks, voorzitter van de Rotaryclub Halderberge - Seppe.

Kanker

Stichting Jacqueline, gevestigd in Sint Willebrord, biedt maatschappelijke ondersteuning aan mensen met de diagnose kanker. Ze bieden activiteiten en cursussen aan ter bevordering van het welzijn en participatie. De Yellow Roses Foundation, gehuisvest op de Sprundelsebaan, geeft vrouwen met kanker of een andere levensbedreigende ziekte een verwendag, waarbij het ziek zijn even op de achtergrond raakt en het alleen om de persoon zelf draait. 

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto is dan ook: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES