Afbeelding
Foto: artist's impression Real Omnium Estate

Verkoop nieuwbouwproject Hofstede van start

Door: Addo Sprangers Algemeen

RUCPHEN - Op afstand en volledig digitaal is vrijdag de verkoop van het nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen van start gegaan. Reden voor deze vorm van verkopen is volgens projectontwikkelaar Somnium Real Estate het coronavirus, waardoor fysieke bijeenkomsten momenteel niet mogelijk zijn.

Het project Hofstede wordt ontwikkeld door Aannemersbedrijf Van Agtmaal (een VolkerWessels onderneming) en projectontwikkelaar Somnium Real Estate. Hofstede is een plan waar geïnteresseerden, door bezwaren in de doorlopen ruimtelijke procedure, lang op hebben gewacht. Begin maart zijn de ingediende beroepen op het vastgestelde bestemmingsplan echter ongegrond verklaard waardoor de verkoop van de eerste fase kon worden opgestart.

Bouwrijp

Het nieuwbouwplan Hofstede, gelegen in het gebied tussen Pierestraat, Kade en Kerkstraat in Rucphen, bestaat in de eerste fase uit 24 koopwoningen; vier rijwoningen, twaalf twee-onder-een-kapwoningen en acht levensloopbestendige woningen. Deze laatste woningen zijn voorzien van een volledig woonprogramma op de begane grond. Daarnaast worden er ook zeven rijwoningen in de vrije sector huur gerealiseerd. Het projectgebied wordt dit jaar bouwrijp gemaakt waarna naar verwachting rond de jaarwisseling kan worden gestart met de daadwerkelijke realisatie van het plan. Surf voor meer informatie naar www.hofstederucphen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief