Foto: Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt

Opnieuw 3 coronapatiënten ontslagen uit Amphia, nog 6 op intensive care

RUCPHEN - Er liggen momenteel nog zes coronapatiënten op de intensive care van het Amphia. Dat heeft het ziekenhuis vanochtend bekend gemaakt in de dagelijkse update. Ook zijn er in de afgelopen vierentwintig uur opnieuw drie patiënten met het virus uit het Bredase ziekenhuis ontslagen. 


De druk op de intensive care van het Amphia ziekenhuis is aan het afnemen. Op het hoogtepunt van de crisis lagen er ruim dertig coronapatiënten op de ic. Dat terwijl de intensive care van het Amphia normaal gesproken überhaupt maar dertig bedden heeft. 

Inmiddels liggen er in het Bredase ziekenhuis nog zes coronapatiënten op de intensive care. Er worden in totaal nog achttien coronapatiënten behandeld in het Amhpia. Dat is hetzelfde aantal als een dag eerder. In totaal overleden er in het ziekenhuis 102 mensen aan het virus. In de afgelopen 24 uur is er één persoon overleden aan de gevolgen van het virus. 

Ook zijn er in de afgelopen 24 uur opnieuw drie mensen met het virus ontslagen uit het Bredase ziekenhuis. In totaal zijn er sinds de uitbraak van het virus 278 mensen ontslagen uit het Amphia.
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief