Foto: SnowWorld

SnowWorld in startblokken voor heropening

RUCPHEN - SnowWorld maakt zich op voor de heropening van haar pistes komende woensdag. Vanaf dat moment kunnen wintersporters ook weer ski- of snowboardlessen volgen. De afgelopen weken realiseerde SnowWorld een compleet nieuw sneeuwdek op alle pistes en werden vervroegd onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Ook IceKart Rucphen is voornemens om per 1 juli te heropenen. 


Er zal gewerkt worden volgens strikte veiligheidsprotocollen om haar gasten zo veilig mogelijk te ontvangen. Om drukte te voorkomen, moeten gasten vooraf een tijdstip reserveren via de website. Dit is mogelijk vanaf een week voor de geplande heropening.  

Gefaseerd

SnowWorld hervatte de voorbije periode gefaseerd haar activiteiten. Zo konden mensen al terecht in de klimparken in Landgraaf en Zoetermeer of gebruik maken van de terrassen op alle locaties. "Het heropenen van de pistes is voor SnowWorld een belangrijke stap, waar we erg naar uit kijken. We kunnen niet wachten om onze deuren weer te openen.", aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld.

Positief

Hubrechtsen is positief over het komende jaar; "We hebben nu al veel vraag naar onze summercamps. Veel ouders zullen komende zomer in Nederland blijven, maar gunnen hun kinderen toch een avontuurlijke vakantie. Bovendien geeft recent onderzoek aan dat 75% van de wintersporters komende winter weer naar de Alpen wil gaan. Geen betere plek om zich daar op voor te bereiden dan bij SnowWorld."

Coronacrisis

Hubrechtsen vervolgt; "De coronacrisis heeft uiteraard ook op ons, als bedrijf, veel impact. Voor het eerst in de geschiedenis hebben we onze deuren moeten sluiten. Nu komt daar eindelijk verandering in. Ik ben trots op ons hele team dat ongelooflijk hard heeft gewerkt aan onze geplande heropening. Zoals onze gasten gewend zijn, zullen we er alles aan doen om hen een zorgeloze dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten. Wij zijn er klaar voor."

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief