Willebrord Bruist: komend weekend bruist het in centrum Sint Willebrord
Komend weekend geen braderie, maar wel een bijzonder alternatief: Willebrord Bruist.
Komend weekend geen braderie, maar wel een bijzonder alternatief: Willebrord Bruist. (Foto: Corine Roks)

Willebrord Bruist: komend weekend bruist het in centrum Sint Willebrord

SINT WILLEBRORD - Net als veel andere evenementen is de jaarlijkse braderie in Sint Willebrord afgelast vanwege de coronamaatregelen. Ondernemend St. Willebrord zorgt komend weekend zaterdag 5 en zondag 6 september echter voor een bruisend alternatief!


Dit weekend zullen op zaterdag en zondag winkeliers hun deuren openen en de winkel feestelijk aankleden. Zo is er onder meer Italiaanse, Schotse en Ibiza sfeer te vinden. Volop nieuwe collectie en met een knipoog naar de gebruikelijke braderie dit 1e weekend van september zullen ook aanbiedingen de moeite waard zijn.

De deelnemende winkeliers hebben een mooie WINACTIE met twee shopbonnen van €150 als prijs! Bij de eerste winkel scoor je een plattegrond met een stempel daarop. Bezoek vervolgens nog drie andere deelnemers en lever je plattegrond met minimaal vier stempels en je contactgegevens in. Volgende week maken we de winnaars bekend.

Op zondag rijdt er een prachtige klassieke Volkswagen T2 rond als shuttleservice tussen de deelnemers van de Bremstraat tot in de Poppestraat! In verband met de verwachte drukte en beperkte parkeerruimte zien we jullie graag fietsend en lopend. De weersvoorspelling ziet er prima uit dus er is geen reden om niet naar het centrum van Sint Willebrord te komen.

In onze advertentie vind je alle deelnemers Ben je vooraf al nieuwsgierig naar de collecties en aanbiedingen, check dan hun websites, facebookpagina’s en instagram.

De organiserende winkeliers mogen de facebookpagina en website van Willebrord Promotion gebruiken zodat je makkelijk alle informatie op één plek vindt.

n

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief