Schoolhandbaltoernooi was weer geslaagd.
Schoolhandbaltoernooi was weer geslaagd.

Succesvol schoolhandbaltoernooi bij HV Orion

Sport en vereniging

RUCPHEN - Het was weer ouderwets gezellig op het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor de basischool leerlingen van de groepen 6 t/m 8. 

Afgelopen woensdagmiddag deden ruim honderd kinderen hun best om er een leuke en sportieve middag van te maken, en dat is gelukt.

Ondanks een klein buitje, waren de weergoden ons gunstig gezind en werd het een geslaagde editie van het schoolhandbaltoernooi.

Voor de St. Martinusschool was het zeker een geslaagde middag.

Hun drie teams zijn namelijk allen in de top drie zijn geëindigd.

Afgelopen weekend is dan eindelijk de zaalcompetitie weer losgebarsten, wat gezien de weersomstandigheden een mooie afwisseling is geweest van het buitenseizoen.

Hiermee is het ook tijdelijk wat rustiger geworden op de Orion-kalender. Zo hadden we afgelopen maand nog een handbalclinic, een instuif, bootcamptrainingen, een spooktocht en het schoolhandbaltoernooi.

Programma Competitie

Aankomende maand kunnen we ons volledig op de wedstrijden en trainingen focussen. Aankomend weekend start de competitie al op zaterdag. Aanstaande zaterdag speelt de D3 uit tegen EOC om 10:30 uur. D2 om 18:30 uur tegen Groene Ster. D1 om 19:30 uur tegen Groene Ster. De heren spelen thuis om 20:10 uur tegen De Beuk. Op zondag spelen de E2 tegen HMC om 11:00 uur. De E1 speelt om 11:25 uur tegen Internos. De DS3 spelen om 13:35 uur tegen RHV. De HBJ om 13:25 uur tegen Dynamico.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief