Zuidelijke tak Omleiding Rucphen-Sprundel-Sint Willebrord krijgt gestalte
Foto: Gemeente Rucphen - Marielle de Kock

Zuidelijke tak Omleiding Rucphen-Sprundel-Sint Willebrord krijgt gestalte

RUCPHEN - In de gemeente Rucphen wordt momenteel hard aan de zuidelijke tak van de Omleiding Rucphen-Sprundel-Sint Willebrord. Bij de zuidelijke tak gaat het om een nieuwe verbinding tussen de Sprundelseweg (vanaf de Industriestraat) en de Vorendseindseweg.


Ook komt er een betere aansluiting van de Vorenseindseweg op de Zundertseweg. Op 21 september werd gestart met de aanleg van de zuidelijke tak.

Centrum Rucphen

Komende vrijdag gaat de rotonde op de Sprundelseweg open. Ook gaat dan de Schijfse Vaartkant weer open. Het centrum van Rucphen is dan weer goed bereikbaar. In december blijft het Rucphense centrum open, er wordt dan niet gewerkt. In januari wordt een aanvang gemaakt met de werkzaamheden aan de Raadhuisstraat op de kruising van de Achterhoeksestraat. 

Nieuwe weg

Op 20 november gaat de rotonde Zundertseweg-Vorenseindseweg open. Het verkeer kan dan over de nieuwe weg (Commandoweg) tot de nieuwe aansluiting Vorenseindseweg richting Sprundel rijden. Op 23 november gaat de Zundertseweg richting Rucphen en de Scherpenbergsebaan dicht. Dit is nodig om de nieuwe aansluiting op de nieuwe rotonde van de Zundertseweg te maken.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief