Wijnproject Kiwanisclub Halderberge/Rucphen
Foto:

Wijnproject Kiwanisclub Halderberge/Rucphen

RUCPHEN - De Kiwanisclub Halderberge/Rucphen organiseert een wijnproject als alternatief voor de kerstconcerten, zodat we eenzame ouderen/echtparen met Kerst kunnen verwennen.


We leven in een bizarre tijd. Een tijd waarin iedereen bij betrokken is. Een tijd waarin Kiwanis Club Halderberge/Rucphen, jammer genoeg, dit jaar geen kerstconcert in de Basiliek kunnen en mogen organiseren. Een concert waarbij elk jaar de opbrengst gaat naar alleenstaande eenouder gezinnen om hen door middel van een leuk kerstpakket toch een mooie kerst te bezorgen.

Maar Kiwanis Halderberge/Rucphen laat zich niet uit het veld slaan en heeft er alles aan gedaan om, ondanks alles, toch een fundraising-project op te zetten zodat we met de kerst weer een goed doel kunnen sponsoren.

Onze plannen zijn om in zowel Rucphen als Halderberge een aantal eenzame ouderen/echtparen, in plaatselijke restaurants, een leuk kerstdiner aan te bieden. Indien door Corona de restaurants nog gesloten zijn schuiven we het diner gewoon door naar een later tijdstip.

Er is een mooi wijnproject opgezet met een aantal prachtige wijnen. Specifiek bij dit wijnproject is de 2 vaks-doos die is voorzien van foto’s uit de kerstconcerten van Dana Winner, De Mastreechter Staar en Don KosakenChor Russland. Tevens is er een leuke weergave van de Basiliek in verwerkt.

Voor bestel-informatie en bestellijst kun je een mailtje sturen naar wdircken@home.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief