Koninklijke lintjes voor vrijwillige brandweerlieden post Rucphen
Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr (uiterst links) met een van de groepen gedecoreerde brandweerlieden met v.l.n.r. Christian Verstraaten, Leon Verpaalen, Jeroen Jochems, Ruud van den Broek, Arno de Jong, John Heijnen en Patrick Braat.
Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr (uiterst links) met een van de groepen gedecoreerde brandweerlieden met v.l.n.r. Christian Verstraaten, Leon Verpaalen, Jeroen Jochems, Ruud van den Broek, Arno de Jong, John Heijnen en Patrick Braat. (Foto: Gemeente Rucphen)

Koninklijke lintjes voor vrijwillige brandweerlieden post Rucphen

RUCPHEN - Veertien vrijwillige brandweerlieden van de brandweerpost Rucphen, onder wie wethouder René Lazeroms, hebben vrijdagavond in het gemeentehuis van Rucphen een Koninklijke onderscheiding ontvangen.


Dat gebeurde vanwege de coronamaatregelen in twee etappes. Aanvankelijk was het de bedoeling de onderscheidingen uit te reiken tijdens de jaarlijkse bindingsavond van de brandweerorganisatie in maart dit jaar, maar door de coronamaatregelen kon deze bijeenkomst niet doorgaan. Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr reikte de Koninklijke lintjes uit aan Patrick Braat, Arno de Jong, Leon Verpaalen, Bento Evers, Peter Uitdehaag, Ruud van Iterson, Wim Dircken, Ed van de Klundert en Paul Timmermans uit Rucphen, Ruud van den Broek, Jeroen Jochems en René Lazeroms uit Sprundel en John Heijnen en Christian Verstraaten uit Sint Willebrord. Zij mogen zich nu allemaal lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. De veertien brandweerlieden hebben meer dan twintig jaar deel uitgemaakt van de vrijwillige brandweerorganisatie. Eerst van de gemeente Rucphen en na de reorganisatie van de brandweerorganisatie van de brandweer Midden en West-Brabant, cluster Zuid, post Rucphen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief