David Querido (rechts) neemt het pakket in ontvangst.
David Querido (rechts) neemt het pakket in ontvangst. Foto: John van Aert

Vrienden van de Bode verrast met wéér een cadeautje

Door: Stefanie de Beer Algemeen

SINT WILLEBRORD - Vrienden van de Bode zijn afgelopen week verrast met een cadeautje. Iedere vriend werd thuis persoonlijk bezocht, zodat we hen konden verrassen met een theepakket van Localtea, één van de vele lokale ondernemers uit West-Brabant.

De Bode is eind 2020 gestart met het nieuwe concept van ‘Vriend van de Bode’. Voor een klein bedrag steunen zij de huis-aan-huiskrant, maar daarmee steunen ze ook meteen de lokale omgeving. De Rucphense Bode staat namelijk voor lokale verbindingen. Tussen lezers, ondernemers, verenigingen, stichtingen, de politiek en ga zo maar door.

Als Vriend van de Bode ben je dan ook goed bezig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. “We zijn blij met onze vrienden, en omdat vriendschap natuurlijk altijd van twee kanten komt, doen we er ook graag iets voor terug”, vertellen directieleden Luuk Roozeboom en Monique Elst. Zij kozen bewust voor een mooi pakket van een lokale ondernemer. “Zo steunen we elkaar.”

Jaarboek

Eerder dit jaar werden Vrienden van de Bode al verrast met de eerste editie van het Jaarboek 2020. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. Een must-have voor iedere inwoner van de gemeente Rucphen! Met dit vers in het geheugen, kwam het theepakket als een grote verrassing. “Wat ontzettend leuk”, reageert David Querido terwijl hij het theepakket in ontvangst neemt. “Dat is al het tweede cadeautje dat ik van jullie krijg. Eerst een mooi boek en nu dit.” Natuurlijk blijft het daar niet bij, want ook in de rest van het jaar worden Vrienden verrast. [n]

Nog geen vriend van de Bode? Ga naar www.vriendvandebode.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief