<p>Zelfs het maken van teamfoto&#39;s is bij Orion een gezellige bezigheid.</p>

Zelfs het maken van teamfoto's is bij Orion een gezellige bezigheid.

(Foto: B Verbraak)

Nominatie verkiezing ‘Club van het Jaar’ voor HV Orion

RUCPHEN - Handbalvereniging Orion is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar. Orion maakt daarmee kans op de titel in de gemeente Rucphen, de provincie Noord Brabant én misschien wel de landelijke titel.


Het is een uitdagend jaar geweest voor alle (sport)clubs. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden te behouden, zo ook handbalvereniging Orion.

De verkiezing ‘Club van het Jaar’ is een initiatief om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Hierbij zijn er gemeentewinnaars, provinciewinnaars en een landelijke winnaar. De Gemeentewinnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen.
Je hebt minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar.
De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars de provinciewinnaar.
Op 9 juni kiest een vakjury uiteindelijk de landelijke winnaar.
Uiteraard moet er nog gestemd worden. Dit kan vanaf 19 april tot 24 mei via https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-rucphen

Toernooiochtend
Bij gebrek aan een reguliere competitie organiseert HV Orion op zondagochtenden verenigingstoernooitjes voor de jeugd. Zo ook zondagochtend a.s. van 10:30-12:00 uur.
Normaliter vertoeven handballers in de wintermaanden binnen in de sporthal, maar momenteel spelen en trainen we al sinds de wintermaanden buiten. Wij trainen wekelijks op dinsdagen en vrijdagen van 18:30-19:30 uur op onze buitenvelden. Dus mocht je een keer mee willen doen? Kom dan gerust eens kijken of nog beter, kom gerust een meedoen!

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

CE chauffeur

's Hertogenbosch

Diverse functies

West-Brabant

Technisch werkvoorbereider en een magazijnmedewerker

Oosterhout

Conciërge

Bergen op Zoom

Magazijnier Voltijds m/v

Baarle-Hertog België