De twee mogen een verwenweekend weg.
De twee mogen een verwenweekend weg. Foto: VriendenLoterij

Coby (54) uit Sint-Willebrord in het zonnetje gezet door Vriendenloterij voor inzet stichting Metakids

Door: Amber Kuijs Algemeen

SINT-WILLEBRORD - De 54-jarige Coby Mangnus uit Sint-Willebrord is onlangs in het zonnetje gezet door de VriendenLoterij. Door stichting Metakids werd zij bedankt voor haar waardevolle en jarenlange inzet als trouwe vrijwilliger. Coby mag samen met haar dochter gaan genieten van een verwenweekend weg. 

Coby Mangnus uit Sint-Willebrord zet zich al jaren vrijwillig in voor Stichting Metakids. Daarom deed die stichting voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de Vriendenloterij. “Coby zet zich al jaren met ziel en zaligheid in om geld op te halen voor onze stichting”, legt Pieter Brinkhorst van Stichting Metakids uit. “Ze doet dit op allerlei manieren en heeft bij elkaar al meer dan 13.000 euro voor Metakids opgehaald.”

Daarom wil de stichting hun trouwe vrijwilliger bedanken voor haar waardevolle inzet. “We willen haar via deze weg eens goed in het zonnetje zetten. Dat heeft ze wel verdiend!”, aldus Brinkhorst. Onlangs werd de 54-jarige vrouw uit Sint-Willebrord verrast door de VriendenLoterij. Samen met haar dochter Fabiënne mag Coby gaan genieten van een geheel verzorgd verwenweekend. “Wat een verrassing, ontzettend bedankt. Dit had toch helemaal niet gehoeven, ik doe het heel graag!”, aldus Coby Mangnus. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief